sâmbătă, 5 iulie 2014

The Paperboy (2012)

Gen: Thriller

Distributie: Matthew McConaughey, Nicole Kidman, John Cusack, Zac Efron, David Oyelowo

Regizor: Lee Daniels [a mai regizat: Lee Daniels' The Butler(2013), Precious(2009), Shadowboxer(2005)]

Buget: 12.500.000 $
Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 6.05
Metascore: 45/100

Un reporter se intoarce in orasul sau natal pentru a investiga cazul unui condamnat la moarte.

Subiectul nu este cel mai original si producatorii stiuau asta cand s-au apucat de acest film. Au incercat sa il faca mai interesant plasand actiunea in teriotriul "rednecks" ceea ce inseamna ca au deschis larg portile pentru tot felul de ciudatenii. Strategia lor aproape ca a dat roade, dar pe undeva pe la jumatatea filmului ceva s-a intamplat si totul a devenit foarte previzibil.

Distributia este alcatuita din vedete de prima mana, asa ca nu putem da vina pe actori esecul partial al acestui film, cu o singura excepti: Zac Efron. Nu putea fi un actor mai nepotrivit decat el in rolul care i-a fost alocat. Am ramas cu senzatia ca nu ar fi putut fi credibil in acest film nici daca viata lui ar fi dpins de asta. IN rest, Cusack onorail in rol negativ, McConaughey excelent, ca de obicei, in rolul de taranoi american iar Nicole Kidman suspect de credibila in rolul de parasuta.

Avand atatea nume mari, era de asteptat ca inceputul sa fie destul de greoi pentru ca fiecare personaj trebuia dezvoltat corespunzator. Plasat intr-o perioada cand rasismul era in floare in unele zone si aproape inexistent in altele, acest film este despre dragoste, sex, rasism, crima si acceptare. Nu avem parte de un esec total, dar printre scene foarte bune in constrast cu scene penibile si un camion de ciudatenii specifice vestului american, ramane o urma de regret legata de cat de bun ar fi pututfi acest film, cu putin mai multa atentie.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!