luni, 14 iulie 2014

Bear (2010)

Gen: Horror

Distributie: Brendan Michael Coughlin,. Patrick Scott Lewis, Katie Lowes, Bill Rampley, Mary Alexandra, Stiefvater

Regizor: John Rebel [a mai regizat: Wolf Town(2011)]

Nota Gealapa: 4.50

Doua cupluri conduc pe un drum izolat prin padure si fac pana. Un urs apare langa masina lor iar acestia il impusca. Un al doilea urs apare si incepe sa ii hartuiasca pe cei patru pentru a-si razbuna partenerul.


Nu exista prea multe filme in care logica sa lipseasca mai mult decat in acesta. Scenaristii si-au dat si ei seama de situatie si au incercat sa adauge putin sens actiunilor prin replici trase de par, astfel ca auzim niste cuvinte din gura unor oameni aflati intr-o situatie dificila pe care in viata reala nu le-am auzi vreodata.

Distributia este formata din numai patru actori si un al cincilea caruia ii auzim doar vocea. Probabil ca explicatia pentru acest lucru ar fi ca nu foarte multi actori, oricat de anonimi ar fi, au fost dispusi sa isi riste cariera cu o aparitie intr-un asemenea film. Despre prestatia celor putini care si-au asumat acest risc nici nu are rost sa comentez.

Intr-o astfel de poveste absurda, culmea, ursul este singurul care arata emotii umane si este, astfel, cel mai credibil actor. Cand actiunea devine mai plictisitoare decat poate suporta creierul uman, scriitorul a incercat sa acorde profunzime filmului cu informatii noi despre relatiile dintre persoanele implicate, dar la acel punct nimanui nu ii mai pasa.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!