duminică, 20 iulie 2014

Ninja: Shadow of a Tear (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Scott Adkins, Kane Kosugi, Mika Hijii, Shun Sugata, Vithaya Pansringarm

Regizor: Isaac Florentine [a mai regizat: Assassin's Bullet(2012), Undisputed 3: Redemption(2010), Ninja(2009), The Shepherd(2008), Undisputed 2: Last Man Standing(2006)]

Buget: 2.600.000 $

Nota Gealapa: 6.65

Maestrul ninja din primul film s-a intors si este dornic de razbunare, dupa ce sotia lui gravida a fost ucisa.

Bugetul acestui film a fost mult prea mic pentru a realiza ceva cu adevarat notabil pentru acest gen, dar cred ca trebuie sa fim toleranti, pentru ca nu am mai vazut nimic un film clasic cu lupte kung fu. Intriga este destul de subtire, dar, din nou, scenele de lupta sunt deliciul acestui film. Poate parea doar un film pentru baieti, dar si femeile au ce vedea: corpul perfect sculptat al lui Scott Adkins.

Distributia este de mana a doua, dar niciodata nu s-a castigat vreun Oscar pentru vreo interpretare in urma unei stelute de ninja bine plasate. Scott Adkins, protagonistul filmului, se descuca onorabil, chiar daca nu este tocmai credibil cand distruge de unul singur toti cunoscatorii de arte martiale din trei tari. In afara de el, avem parte numai de actori asiatici nervosi, desprinsi parca din jocurile pe calculator.

Fanii genului nu vor da doi bani pe povestea slaba. Scenele de lupta filmate dintr-o bucata sunt punctul forte al acestei productii si reprezinta o imbunatatire majora fata de primul film din serie. In afara de acestea, ne sunt prezentate si alte elemente clasice ale filmelor din aceasta categorie din anii '90. Jungla, sabii, sotie ucisa, razbunare, antrenamente dure, personaje negative batute in serii de ctae 10, toate sunt prezente aici.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!