sâmbătă, 5 iulie 2014

Java Heat (2013)

Gen: Actiune

Distributie: Kellan Lutz, Verdi Solaiman, Mickey Rourke, Ario Bayu, Frans Tumbuan

Regizor: Conor Allyn [a mai regizat: Zoe Gone(2014), Hearts of Freedom(2011), Darah garuda - Merah putih II(2010)]

Nota Gealapa: 5.70
Metascore: 35/100

Un detectiv musulman, face echipa cu un americam care nu este ceea ce pare a fi, pentru a gasi persoana responsabila de o serie de atacuri cu bomba din Indonezia.

Cu o locatie de filmare ieftina, un regizor anonim doar doi amerciani in distributie, nu ai cum sa faci un film american bun. Efortul este laudabil, ideea este buna si inceputul filmului este promitator, dar dupa primele 10 minute totul o ia la vale. Sunt pur si simplu prea multe clisee si lucruri lipsite de logica, astfel ca o sa pierdeti minute bune din film pentru ca o sa fiti prea ocupati sa va dati ochii peste cap.

Distributia, asa cum va spuneam, are doar doi americani in distributie. Unul care incearca sa ajunga un mare actor, dar daca continua in acest fel nu o sa ajunga niciodata si unul care a fost un mare actor, dar si-a cantat cantecul de lebada acum vreo sase ani. Singurul a acrei performanta este la un nivel acceptabil este Ario Bayu, iar atunci cand un indonezian ii eclipseaza pe protagonistii americai, intr-un film american inseamna ca ceva este in neregula. Mickey Rourke, de la care toata lumea spera ca va mai avea o prestatie ca in The Wrestler  arata ca un fost narcoman obosit nu numai de actorie dar si de viata, plictisit si pare ca accepta sa mai apara in filme doar pentru a avea bani suficienti pentru a-si intretine viciile.

O idee buna si relativ originala a fost irosita de un regizor mediocru si, probabil de lipsa banilor. Am vazut comedii romantice cu mai multe scene de actiune decat acest film. In locul indonezienilor, as fi pornit o revolutie impotriva acestui film a carei concluzie este ca toti indonezienii sunt prosti, in afara de unul care s-a desteptat cand a invatat sa vorbeasca engleza.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!