duminică, 6 iulie 2014

Playing for Keeps (2012)

Gen: Romantic

Distributie: Gerard Butler, Jessica Biel, Dennis Quaid, Noah Lomax, Uma Thurman

Regizor: Gabriele Muccino [a mai regizat: Kiss Me Again(2010), Seven Pounds(2008), The Pursuit of Happyness(2006), Chi siete venuti a cercare(2006), Remember Me, My Love(2003)]

Buget: 35.000.000 $
Incasari: 19.000.000 $

Nota Gealapa: 6.30
Metascore: 27/100

Un fost fotbalist de top accepta sa antreneze echipa de fotbal in care joaca fiul sau in incercarea de a-si reface viata. Lupta lui este plina deispite din partea mamicilor celorlalti copii, care ii vaneaza fiecare miscare.

Am baut trei limonade ca sa imi ia greata dupa acest film; atat de gretos de dulce este. Un gand sincer din partea tuturor barbatilor normali pentru Gerard Butler: mori. Desi acest film este facut sa fie vazut in familie, nu faceti greseala sa il vedeti impreuna cu o femeie, pentru ca automat te va compara cu el si, sincer, nu preai ai cum sa concurezi.

Distributia a fost gandita in felul urmator: Gerard Butler, un tip irezistibil, Dennis Quaid un barbat normal dar care pus langa Butler pare venit direct din iad si o multime de femei frumoase care alearga dupa Butler, ca sa ne arate inca odata ca tipii ca el obtin tot ce vor. Din punct de vedere al interpretarii toata lumea s-a descurcat bine, in frunte cu enervant de simpaticul, sensibilul si barbosul nostru protagonist.

Filmul este foarte previzibil, iar scenariul iroseste distributie de vis pe care a avut-o. Sunt surprins ca niste vedete feminine de prima mana, au acceptat sa faca perte din haremul Butler. Filmul are si momentele lui bune, dar, per total, ramai cu senzatia ca vezi un film gandit pentru tv, nu pentru cinema.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!