luni, 21 iulie 2014

Ice Spiders (2007)

Gen: Horror

Distributie: Patrick Muldoon, Vanessa Williams, Thomas Calabro, David Millbern, Noah Bastian

Regizor: Tibor Takacs [a mai regizat: Spiders(2013), Bunks(2013), Meteor Storm(2010), Lies & Illusions(2009), NYC: Tornado Terror(2008)]

Buget: 2.000.000 $

Nota Gealapa: 4.50

Echipa olimpica de ski a Statelor Unite decide sa se antreneze intr-o statiune izolata, tocmai cand un experiment al guvernului scapa de sub control.

Nici nu stiu de unde sa incep enumerarea lucrurilor gresite sau acre lipsesc din acest film. Intriga de rahat, efecte speciale penibile, logica de nivel prescolar, toate sunt prezente aici. Am vazut animatii mai realiste in desene animate.  Sunt curios cate statiuni sau orase izolate mia au americanii, pentru ca am impresia ca le-am vazut cam pe toate.

Distributia este compusa din actori necunoscuti la momentul filmarilor, dar anonimi in acest moment. Probabil, pentru ei, aparitia pe marile ecrane a fost ca o plimbare cu Dacia 1310 in zilele de azi: e o experienta pe care trebuie sa o incerci, dr pe care nu mai vrei sa o repeti niciodata. Doar asa se poate explica aparitia lor in aceasta productie.

Filmul a intrat cu succes in categoria filmelor "incredibil de groaznice. Singurul lucru in fata caruia as prefera acest film sunt reclamele la Catena. Efectele speciale arata de parca ar fi fost facute folosind tehnologie din anii '80. Doar la dentist trece timpul mai greu decat urmarind acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!