duminică, 6 iulie 2014

Dark Circles (2013)

Gen: Horror

Distributie: Brett Beoubay, Jenn Foreman, Philippe Brenninkmeyer, Andrea Frankle, Pell James

Regizor: Paul Soter [a mai regizat: Watching the Detectives(2007)]

Nota Gealapa: 5.60

Povestea se invarte in jurul unui cuplu de tineri, care tocmai au facut un copil si se hotarasc sa praseasca agitatia orasului si sa se mute la tara, intr-o casa care bininteles ca are un trecut intunecat.

Acest film m-a luat total pe nepregatite si m-a speriat in primul minut, facandu-ma sa cred ca urmeaza sa am parte de o ora si jumatate de groaza si o noapte alba. Din pacate dupa aceea a urmat o perioada lunga de acalmie pana la sfarsit, presarata, pe alocuri, cu cateva tresariri. Povestea nu este deloc originala, iar dupa inceputul promitator cliseele si previzibilitatea umbresc putinele momente reusite.

Distributia are cateva nume cunoscute, fara a fi insa mari vedete. Actorii au scos maximum din scenariul slabut acre le-a fost pus la dispozitie. Din pacate nici poveste si nici modul in care au fost filmate anumite scene nu ii pune in valoare deloc. Dintre toti, cel mai credibil a fost bebelusul.

Alegand sa urmariti acest film, veti avea parte de cateva sperieturi bune, dar in rest nimic altceva in afara de mediocritate. Se simte lipsa de experienta a regizorului, nu numai cu filmele horror, ci in general, acesta fiin doar al doilea sau film. Poate in viitor, cu un scenariu mai bun si cu mai multa experienta va reusi sa realizeze un film memorabil. Pana atunci, insa, iata trailerul unui film care nu are nimic special:




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!