duminică, 6 iulie 2014

Here Comes the Boom (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Kevin James, Salma Hayek, Henry Winkler, Greg Germann, Joe Rogan

Regizor: Frank Coraci [a mai regizat: Blended(2014), Zookeeper(2011), I'm in Hell(2007), Click(2006), Around the World in80 Days(2004)]

Incasari:148.000.000 $

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 40/100

Un profesor de biologie se straduieste sa devina luptator MMA, in nincercarea de a ajuta o scoala lipsita de fonduri sa nu renunte la activitatile extra-curiculare pentur elevi.

Kevin James este ultima persoana pe care te astepti sa o vezi jucand rolul unui luptator. Astea sunt avantajele cand esti si autorul scenariului. Probabil ca tot timpul si-a dorit sa faca asta, iar acum a profitat de ocazia ca la acest film el centreaza si tot el da cu capul si a facut ce a vrut. Trebuie insa sa recunosc ca nu i-a iesit tocmai rau.

Distributie este plina cu nume mari din industrie, pe langa cel amintit mai sus. Nici unul nu poate astepta un Oscar, dar au facut maxim si au scos tot ce se pitea dintr-un asemenea scenariu si dintr-un astfel de film. Nu mai vazusem d emult o interpretare sensibila si naiva din partea lui Henry Winkler.

Acest film este cu siguranta alegerea potrivita pentru o vineri seara dedicata vizionatului de filme in familie. Filmul este romantic si sensibil, dar pe alocuri devine agasant de siropos. Binainteles ca si cliseele sunt la ele acasa. Acestea fiind zise, nu cunosc valoarea bugetului, dar recunosc in fiecare cadru ca acesta nu a fost un film ieftin.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!