sâmbătă, 26 iulie 2014

Blue Seduction (2009)

Gen: Thriller

Distributie: Billy Zane, Estella Warren, Jane Wheeler, Bernard Robichaud, Robbie O'Neill

Regizor: Timothy Bond [a mai regizat: A Christmas Song(2012), The Case for Christmas(2011), The Secrets of Comfort House(2006), Family in Hiding(2006), Gospel of Deceit(2006)]

Buget: 1.600.000 $

Nota Gealapa: 4.10

Un compozitor imbatranit se vede prins in mrejele unei tinere cantarete seducatoare. In scurt timp, aceasta ajunge sa ii ameninte familia si viata.

Cu siguranta merit un premiu pentru ca am rezistat pana la sfarsit. Nici nu pot sa descriu in cuvinte cat de penibile sunt unele pasaje din acest film. Intriga este buna, dar nu este folosita corespunzator, iar actiunea inainteaza mai incet decat slujbele de la biserica.

Nici distirbutia nu este cea mai stralucita. Daca lucrezi cu actori de mana doua si ai si un scenariu tot de mana a doua este clar ca orice proiect va fi un esec. Nu este ca in matematica unde minus cu minus fac plus. Singura care s-a ridicat cat de cat deasupra celorlalti si a filmului in general este Estella Warre, prestatia ei fiind si singurul motiv pentru crae acest film primeste nota de trecere.

S-a facut un studiu despre acest film si se pare ca, in timp ce barbatii i-au acordat in general note sub 5, femeile au acordat note in jur de 7-8. Poate motivul este acela ca in film barbatii nu sunt altceva decat niste creaturi fara minte manipulate cu usurinta de femei. E doar o parere.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!