sâmbătă, 19 iulie 2014

Scream of the Banshee (2011)

Gen: Horror

Distributie: Lauren Holly, Lance Henriksen, Eric F. Adams, Marcelle Baer, Edrick Browne

Regizor: Steven C. Miller [a mai regizat: Silent Night(2012), Under the Bed(2012), The Aggression Scale(2012), Automaton Transfusion(2006)]

Nota Gealapa: 5.25

O profesoara de arheologie descopera un artefact vechi si, studiindu-l, dezlantuie o creatura antica, capabila sa ucida cu puterea tipatului ei.

Povestea asta este mai trasa de par decat o fetita din gradinitele de stat romanesti. Desenele animete cu Pokemon sunt mai credibile decat acest film. Imaginea este filmata prost, numarul de momente care au logica le poti numara pe degete, iar efectele sunt de mana a doua.

Pe langa anonimii obisnuiti din acest gen de film, distributia se bucura si de doua nu respectate in industrie: Lauren Holly si Lance Henriksen. Daca prima este absolut penibila si, practic, si-a incheiat acriera cu prestatia din acest film, Lance Henriksen este ca o gura de aer proaspat. Desi are un rol minor, si-a insufletit excelent personajul si prestatia lui este singurul motiv pentru care acest film ia nota de trecere.

In apararea filmului, trebuie mentionat ca nu este produs de vreo casa de productie de la Hollywood, ci de un canal de televiziune specializat in filme SF. Este un fel de Las Fierbinti, varianta demonica. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!