marți, 22 iulie 2014

Oblivion (2013)

Gen: SF

Distributie: Tom Cruise, Morgan Freeman, Andrea Riseborough,Olga Kurylenko, Nikolaj Coster-Waldau

Regizor: Joseph Kosinski [a mai regizat: TRON: Legacy(2010)]

Buget: 120.000.000 $
Incasari: 377.000.000 $

Nota Gealapa: 7.25
Metascore: 54/100

Un veteran a carui misiune este extraga ultimele resurse ale Pamantului, incepe sa puna la indoiala misiunea si propria identitate.

Acest film imi confirma un lucru pe care il banuiam deja: daca vreodata vreo rasa extraterestra ne va invada si doar o mana de oameni vor fi alesi sa supravietuiasca in sclavie, vor trai numai specimenele ariene ca Tom Cruise. Noi ceilalti nu avem nici o sansa.

In sfarsit o idee cat de cat originala sustinuta de un scenariu decent. Cand ai 120.000.000 de dolari doar de atat ai nevoie pentru a face un film bun. Acesti bani au fost suficienti pentru a crea efecte vizuale reusite si niste roboti dati dracu'. Scenariul nu schimba cursul actiunii de prea multe ori, dar atunci cand se intampla este memorabil.

Distributia are doar doua nume importante, dar cei doi sunt atat de mari incat restul distributiei ar fi putut fi compusa din caini si nu ar fi contat. Morgan Freeman este cool ca intotdeauna. Tom Cruise face si el o treaba foarte buna, dar, si dupa aceasta prestatie, el si eu vom avea in continuare acelasi numar de Oscaruri.

Singura parte negativa ar fi lungirea inutila a anumitor scene. Aveau de unde s mai taie, pentru ca filmul dureaza doua ore. In rest, nu conteaza ca nu este chiar in intregime original. Este in continuare un film distractiv si plin de suspans.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!