miercuri, 9 iulie 2014

Loverboy (2011)

Gen: Drama

Distributie: George Pistereanu, Ada Condeescu, Ion Besoiu, Clara Voda, Bogdan Dumitrache

Regizor: Catalin Mitulescu [a mai regizat: Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii(2006), Bucuresti-Wien, 8-15(2000)]

Nota Gealapa: 6

Povestea unui tanar care seduce fete sarace pe care apoi le da pe mana unei retele de prostitutie.

Aveam asteptari mari de la acest film, avand in vedere cata zarva a facut si cat de laudat a fost. Nu este nici cel mai rau film dar este departe de a fi memorabil. Este doar o productie mediocra cum sunt sutte si la noi si la altii.

In afara de Ion Besoiu care are un rol minor, dar pe crae il interpreteaza excelent, restul distirbutiei este formata din tinere talente, dintre care o parte vor muri sperante. George Pistereanu este destul de bun si el in rolul principal, in timp ce Ada Condeescu este doar buna.

Potentialul imens oferit de o idee originala este irosit cu succes si multe scene nu au nici o logica si nu au nici o legatura cu desfasurarea povestii. Filmul devine previzibil si plictisitor din primele 15 minute, iar povestea avanseaza greoi. Singurele lucruri pozitive ar fi chimia dintre cei doi protagonisti si scenele de sex folosite cu un oarecare succes pentru a compensa celelalte lipsuri. Avand in vedere sfarsitul brusc si fara vreo concluzie, tipic cinematografiei romanesti, scenele fierbinti dintre cei doi sunt cam singurul lucru cu care ramai dupa acest film.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!