sâmbătă, 26 iulie 2014

The Call (2013)

Gen: Thriller

Distributie: Halle Berry, Evie Thompson, Abigail Breslin, Morris Chestnut, Michael Eklund

Regizor: Brad Anderson [a mai regizat: Midnight Sun(2012), Vanishing on 7th Street(2010), Transsiberian(2008), the Machinist(2004), Session 9(2001)]

Buget: 13.000.000 $
Incasari: 139.000.000 $

Nota Gealapa: 7.10
Metascore: 51/100

O operatoare experimentata de la serviciul de ugenta, primeste un apel de la tanara aflata in portbagajul unei masini. In timp ce incearca sa o ajutea, aceasta realizeaza ca are de a face cu un criminal din trecutul ei.

Ultimul film pe care l-am vazut cu Halle Berry in rol principal nu a fost o experienta prea placuta, asa ca nu stiam ce asteptari sa am de la acesta. Din fericire, acest film a fost o surpriza placuta. Pana aproape de final acest film este foarte bun si te tine intr-o tensiune continua. Spre sfarsit insa, lasa impresia ca le-a scapat din mana si., pe langa faptul ca devine previzibil, incepe sa aiba probleme si cu logica unor actiuni.

Acest film este cu Halle Berry si despre Halle Berry. Altcineva nu mai conteaza. nu conteaza nici macar victima pe care ea incearca sa o salveze. Nu conteaza nici raufacatorul... nu mai conteaza nimic. Partea proasta cand ignori dezvoltarea tuturor personajelor, mai putin unul, reusita filmului depinde de prestatia actorului caruia i-a fost alocat personajul respectiv. Din fericire, Halle Berry a fost intr-o perioada buna pe durata filmarilor si a reusit o intepretare foarte buna si credibila.

Intriga este foarte buna si iti atrage atentia inca de la inceput. Apoi, actiunea avanseaza in ritmul potrivit iar scenariul se potriveste si el la fix. Reusita filmului este cu atat mai surprinzatoare cu cat a fost produs de studiourile WWE(World Wrestling Entertainment). Este si primul film produs de aceste studiouri nominalizat pentru vreun premiu.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!