vineri, 25 iulie 2014

Silent Night (2012)

Gen: Horror

Distributie: Malcolm McDowell, Jaime King, Donal Logue, Rick Skene, Ellen Wong

Regizor: Steven C. Miller [a mai regizat: Under the Bed(2012), The Aggression Scale(2012), Scream of the Banshee(2011), automaton Transfusion(2006)]

Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 5.55
Metascore: 53/100

Politia dintr-un orasel american incearca sa prinda un criminal in serie deghizat in Mos Craciun, care omoara in seara de ajun.

Acest film este foarte slab, dar l-as prefera oricum in fata filmelor tipice de Craciun. Bineinteles ca majoritatea filmului nu are nici o logica. chiar cand crezi ca are si ca intelegi ce se intampla, povestea o ia iar pe campii. Bineinteles ca un aruncator de flacari bate la fund un pistol, dar toate astea sunt intamplari tipice filmelor horror care au actiune in orasele americane de care nu aude nimeni.

Actorii sunt toti de mana a doua, si au evoluat in nota lor obisnuita. E corect ca nici scenariul nu i-a ajutat, dar nici ei nu ar fi fost in stare sa fie credibili nici daca ne-ar fi spus cum ii cheama cu buletinul in mana. Probabil ca acest film a mai incheiat cateva cariere.

Producatorii au incercat sa compenseze lipsa de... orice cu putina nuditate si scene de o violenta extrema, dar si acelea foarte prost realizate. Acest film nu este nici macar suficient de prost incat sa devina bun. Nici nu stiu daca au avut vreun fel de buget. Multe scene sunt filmate prost si cu imagine tremuranda, parca in spatele camerei s-ar afla vreun drogat care de obicei filmeaza doar filmulete pentru Youtube.

Filmul este inspirat partial de masacrul din ajunul Craciunului 2008, care a avut loc intr-un orasel numit Covina. O alta curiozitate care nu are legatura cu nimic, este ca majoritatea personajelor au fost denumite dupa fotbalisti ai faimoase echipe Leeds United, din anii '70 (Cooper, Giles, Madeley, Revie, Jones, Jordan, McKenzie). Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!