sâmbătă, 26 iulie 2014

Minte-ma frumos(2012)

Gen: Romantic

Distributie: Diana Dumitrescu, Andi Vasluianu, Zaharia Visan, Marius Damian, Loredana Groza

Regizor: Iura Luncasu [a mai regizat: State si Flacara - Vacanta la Nisa(2010), State de Romania - Student la Sorbona(2009)]

Nota Gealapa: 7.25

Un barbat si o femeie nesiguri pe ei, se intalnesc pe internet si fiecare infloreste adevarul despre ei. Cand trebuie sa isi dea intalnire, nici unul nu are curajul sa se prezinte personal si fiecare isi trimite la intalnire cel mai bun prieten.

Incet, incet, cinematografie romaneasca incepe sa scoata capul la suprafata si sa lase in spate obiceiul prost pe acre il capatase de a face numai filme deprimente cu sau despre comunism. Aceasta comedie romantica, desi nu are cine stie ce poveste, nu are un buget urias si nici efecte speciale deosebite, este totusi o productie reusita, ca o gura de aer proaspat pentru industria de la noi. Un strain care vede acest film, nu ne va plange de mila ca suntem saraci, nu ne va compatimi pentru ca suntem abuzati. Pus si simplu va vedea un film sensibil si se va bucura de el.

Desi in filmele romanesti, bugetele mici se compenseaza patial cu talentul si interpretarea puternica a actorilor, in acest caz nu se intampla asa. Prestatiile membrilor distributiei sunt mediocre, in frunte cu cei doi protagonisti. Pe alocuri, falsitatea lor este chiar deranjanta.


Intriga este putin fortata, dar, pe parcurs, te lasi prins de poveste si te obisnuiesti cu modul de interpretare iar totul devine agreabil si uiti ca filmul este romanesc. Din pacate, ca multe filme de gen de afara, si acesta devine previzibil destul de prematur. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!