joi, 10 iulie 2014

Seven Psychopats (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Colin Farrell, Sam Rockwell, Woody Harrelson, Tom Waits, Cristopher Walken

Regizor: Martin McDonagh [a mai regizat: In Bruges(2008)]

Buget: 15.000.000 $
Incasari: 36.000.000 $

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 66/100

Un scenarist in pana de idei se trezeste amestecat in treburile mafiei dupa ce prietenul lui ciudat rapeste cainele unui interlop.

Acest film este chiar reusit. Este de departe cea mai buna comedie neagra pe care am vazut-o in ultima vreme. Desigur, sunt cateva aspecte negative ca lipsa logicii sau lungirea excesiva a unor scene, dar o sa ma concentrez pe partile bune.

Nu cred ca ar fi fost posibila o distributie mai reusita pentru acest film. Daca va uitati la numele de mai sus o sa vedeti ca sunt probabil cei mai potriviti si credibili actori pentru roluri de psihopati. A fost o incantare sa ii vad la treaba. In plus, ca un bonus, este pentru prima data il vad pe Colin Farrell primind un rol cu care se poate identifica: acela de fetita plangacioasa.

Cu siguranta, acest film nu este pentru oricine. Abordeaza anumite subiecte controversate cu foarte multa... sa-i spunem indrazneala. Cu o distributie mai putin talentata ar fi fost un esec total. Este genul de film pe care fie il iubesti, fie il detesti. Intriga este absurda, dar originala, glumele sunt bune iar cateva dintre dialoguri sunt foarte istete. Daca sunteti in cautarea unui film care sa aiba sens si sa va schimbe perceptia despre viata, nu este acesta.

Stiu si o informatie de can can: in scena din cimitir, unul din protagonisti se ascunde in spatele unei pietre de mormant pe care scrie "Rourke". Motivul pentru care se intampla asta este ca Mickey rourke a fost distribuit initial in rolul pe care il are Woody Harrelson, dar in urma unor conflicte cu unul dintre producatori a parasit acest proiect, desi filmarile incepusera deja.

Un ultim avertisment: nu inchideti filmul imediat ce incepe genericul, pentru ca o sa pierdeti o ultima scena foarte interesanta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!