sâmbătă, 19 iulie 2014

Escape from Planet Earth (2013)

Gen: Animatie

Distributie: Brendan Fraser, Sarah Jessica Parker, Jessica Alba, Rob Corddry, Ricky Gervais

Regizor: Cal Brunker [a mai regizat: Ninjamaica(2009)]

Buget: 40.000.000 $
Incasari: 151.000.000 $

Nota Gealapa: 6.55
Metascore: 35/100

Un astronaut extraterestru devine prizonier pe Pamant, dupa ce raspunde unui semnal SOS. Fratele lui tocilar vine sa il salveze si sa il ajute as evadeze.

Povestea este una mult prea simplista pentru un desen animat, unde, practic, nu ai nici o limita iar credibilitatea nu conteaza. Inteleg ca este desen animat si ca nu ma incadrez in targetul tinta, dar alte productii de gen au demonstrat ca un astfel de film poate fi pe placul tuturor, indiferent de varsta. Glumele sunt seci, vechi si unele imprumutate din alte filme. La acest film trebuie sa mimezi suspansul cum mimeaza femeile orgasmul.

Distributia care asigura vocile este compusa din nume cunoscute in industrie, astfel ca din punctul asta de vedere, interpretarea este una reusita. Din pacate, scenariul si personajele nu i-au ajutat mai mult pe actori sa isi puna vocea in valoare.

Animatia este excelenta, plina de culoare si personalitate, din pacate, insa, povestea nu este deloc asa. Probabil ca copii de pana in 12 ani il vor gasi pe placul lor oricum, altfel nu se explica incasarile destul de maricele pe care le-a facut. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!