luni, 21 iulie 2014

Mamaia (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Stela Popescu, Valentin Teodosiu, Madalina Anea, Paul Diaconescu, Adrian Vancica

Regizor: Jesus del Cerro [a mai regizat: Ho Ho Ho 2: O loterie de familie(2012), S-a furat mireasa(2012), The Godmother(2011), Ho Ho Ho(2009), Contra timp 2(2009)]

Nota Gealapa: 5.20

Actiunea se invarte in jurul unei batrane care lupta impotriva unui mogul imobiliar, pentru a-si salva casa.

Avand sloganul "batranii nostri sunt la fel de isteti precum copiii lor", acest film este varianta romaneasca si imbatranita de Home Alone. Glumele sunt aceleasi de la inceputul anilor '90 din productia americana amintita mai sus, deci, pe langa faptul ca nu sunt originale, mai sunt si demodate.

Distributia are suficiente nume importante. Din pacate, unii dintre actori, printre care si protagonista, Stela Popescu, au facut atata timp doar umor de televiziune, incat lasa impresia ca nu mai stiu sa interpreteze si in alt mod. Din fericire, actorii mai tineri reusesc sa compenseze intr-o oarecare masura acest (d)efect.

Chiar si in aceste conditii, este placut sa vezi o productie romaneasca, fara sa ti se aminteasca macar pentru o secunda ce deprimat trebuie sa fii pentru ca esti roman. Filmul s-ar fi descurcat mai bine fara sa isi inveleasca actiunea intr-o poveste. Ne-ar fi scutit de cateva momente de actorie lipsite de orice credibilitate si de prezenta unui copil netalentat.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!