miercuri, 23 iulie 2014

Hijacked (2012)

Gen: Thriller

Distributie: Vinnie Jones, Rob Steinberg, Craig Fairbrass, Gina Philips, Tiffany Dupont

Regizor: Brandon Nutt [a mai regizat: The Last Resort(2009)]

Nota Gealapa: 4.75

Un agent secret incearca sa isi repare relatia cu logodnica lui tocmai cand aceasta se imbarca la bordul unui avion care urmeaza sa fie deturnat de niste teroristi pe al caror sef il vaneaza.

Putine sunt filmele cu avioane mai putin realiste decat acesta. Stiu un simulator de zbor de la care producatorii acestui film pot invata cateva lucruri. Intriga slaba anunta inca de la inceput calitatea indoielnica a filmului. Ai crede ca dupa atatea esecuri de-a lungul anilor, un producator de film ar fi trebuit sa invete ca nu poti face un film care preupune multe efecte speciale sa fie reusit daca ai doar o mana de maruntis.

Distributia este plina de barbati umluti de steroizi, obisnuiti ai rolurilor secundare din filmele cu scene de lupta. Din pacate, nici macar la acest capitol nu exceleaza acest film. O scandura cu un chip desenat pe ea ar fi avut o interpretare mai sensibila si credibila decat muntii de testosteron din acest film.

Spre final, scenariul ne ofera singura lui rasucire, care aproape face ca filmul sa ia nota de trecere. Din pacate, cu o floare nu se face primavara si miscarea finala este eclipsata de previzibilitatea si plictiseala de pana atunci.Daca le trece prin cap sa faca o continuare ar trebui sa faca rost de cel putin cinci ori mai multi bani decat au avut acum, pe care sa ii investeasca in unul sau doi actori decenti si in niste efecte de Doamne-ajuta.

Trailer:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!