miercuri, 23 iulie 2014

Knife Edge (2009)

Gen: Thriller

Distributie: Hugh Bonneville, Natalie Press, Matthieu Boujenah, Miles Ronayne, Nigel Whitmey

Regizor: Anthony Hickox [a mai regizat: Submerged(2005), Blast(2004), Consequence(2003), Federal Protection(2002), Last Run(2001)]

Nota Gealapa: 5.75

O femeie lasa in urma succesul de pe Wall Street si se muta impreuna cu sotul ei si cu fiul de cinci ani intr-o casa in Anglia rurala. Noul lor inceput se transforma intr-un cosmar atunci cand descopera secretul groaznic al casei in care tocmai s-au mutat.

Aproape ca am adormit pana s-a intamplat ceva notabil in filmul asta. Intriga este slabuta, iar actiunea avanseaza mult prea lent. Filmul nu impresioneaza prin nimic, dar deceptioneaza aproape la toate capitolele. Este filmat prost, scenariul este slab iar logica a fost ignorata cu desavarsire.

Actorii sunt relativ necunoscuti si interpreteaza de parca joaca intr-o piesa de teatru pentru televiziune. Nici unul din ei nu a reusit sa ofere putina credibilitate personajului sau. Macar pitipoancele blonde care abordeaza acelasi stil au scuza ca sunt la inceput.

Acest film ar fi fost mai de succes daca ar fi fost prezentat ca un episod din Verdict, Crima. Este mult prea previzibil si plictisitor. Am tresarit de cateva ori, dar nu din cauza vreunei sperieturi ci pentru ca au tinut sa marcheze momentele cheie cu sunete si muzica extrem de galagioase.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!