vineri, 4 iulie 2014

A Dark Truth (2012)

Titlu original: The Truth

Gen: Actiune

Distributie: Andy Garcia, Kim Coates, Deborah Kara Unger, Eva Longoria, Forest Whitaker

Regizor: Damian Lee [a mai regizat: A Fighting Man(2014), Breakout(2013), Hit It(2013), Sacrifice(2011), King of Sorrow(2007)]

Incasari: 10.000 $

Nota Gealapa: 5.95
Metascore: 31/100

Un fost agent CIA, devenit realizatorul unei emisiuni radio, este angajat de catre unul din actionarii unei corporatii pentru a demasca un masacru la care compania lui a contribuit decisive.

Nu a fost cel mai rau film pe care l-am vazut, dar este departe de a fi printer cele mai bune. Intriga este trasa de par si lipsa banilor a facut ca anumite scene sa para de desen animat. In acest film mor zeci de personae dar se pare ca nu fiecarui om ii curge sange prin vene. Efectele nu sunt nici ele cele mai pretentioase, dar sunt la un nivel acceptabil, sufficient incat sa le tolerezi.

Distributia este alcatuita din actori cu destula experienta in filmele de actiune. Cu exceptia lui Andy Garcia, cei mai multi sunt obisnuiti cu roluri secundare. Probabil numarul mare de filme de actiune din cv I-a facut sa recunoasca o poveste slaba inca de la inceput, iar lipsa lor de entuziasm este vizibila si deranjanta. Nici unul dintre ei nu impresioneaza cu interpretarea iar unele dialoguri sunt cel putin caudate ca sa nu zic penibile.

Filmul nu este o pierdere totala de timp. Are si cateva scene de actiune bune, dar este liniar si previzibil. Dupa 5 minute poti anticipa cu precizie cine moar si de mana cui. Se incearca surprinderea publicului cu o "rasucire" a scenariului, dar pana si aceasta este data de gol cu 10 minute inainte sa se intample. Nu stiu daca acest film a fost cu buget redus sau nu, dar asta este senzatia de ansamblu pe care o lasa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!