vineri, 25 iulie 2014

Nitro Circus: The Movie (2012)

Gen: Documentar

Distributie: Travis Pastrana, Tommy Passemante, Jeremy Rawle, Jolene Van Vugt, Jim DeChamp

Regizor: Gregg Godfrey [a mai regizat: Nitro Circus Country Fried(2008), Thrillbillies Double Wide(2008), 199 Lives: The Travis Pastrana Story(2008), Thrillbillies(2007), 2006-2007 Amp'dMobile Supercross Series(2007)]

Incasari: 4.000.000 $

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 43/100

Aventurile lui Travis Pastrana si a gastii lui de atleti talentati dependent de adrenalina si cascadoriile lor ridicule, nebunesti, isterice si imposibile, pentru prima data pe marele ecran.

Multi veti asemana acest film cu seria Jackass. Insa, este chiar opusul trilogiei amintite. Daca in Jackass accentual se pune pe farse, iar cascadoriile lor sunt destinate sa esueze, in Nitro Circus ele trebuie sa reuseasca, pentru ca orice ratare inseamna, practice, moartea cuiva.
Nu toate cascadoriile prezentate aici sunt nemaintalnite, dar sunt cateva care te lasa fara rasuflare chiar si in fata televizorului.

Gasca este formata numai din dependent ai sporturilor cu motor. Travis Pastrana, o legenda in domeniu, i-a ales personal pe fiecare dintre ei si a facut o treaba excelenta. Acestia nu se dau inapoi de la nimic si nu refuza nici o cascadorie, oricat de periculoasa ar fi.

Filmul nu are insa atata personalitate cum aveau cei de la Jackass, care erau si comedianti si fiecare contribuia in film cu mai mult decat idioteniile pe care le faceau. Foarte putini din Nitro Circus au si altceva in afara de curaj.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!