marți, 8 iulie 2014

Summoned (2013)

Gen: Thriller

Distributie: Cuba Gooding Jr., Ashley Scot, Bailey Chase, James Hong, Tichina Arnold

Regizor: Peter Sullivan [a mai regizat: Dear Secret Santa(2013), Hidden Away(2013), Christmas Twister(2012), All About Christmas Eve(2012), 12 Wishes of Christmas(2011)]

Nota Gealapa: 4.90

O femeie devine ingrijoarata cand toti membrii unui juriu din care a facut si ea parte incep sa fie omorati in ordinea locurilor pe care le-au ocupat. Ea incearca sa descopere cine este criminalul, inainte sa ii vina randul.

Acest film are probleme grave de identitate. A incercat sa fie si thriller, si horror, si de actiune si pana la urma nu a iesit nimic. Povestea nu are absolut nici o logica si este total lipsita de originalitate si impredictibilitate. Regizorul incearca, la un moment dat, sa intoarca povestea si sa uimeasca pe toata lumea, dar pana si aceasta rasucire poate fi anticipate cu mult timp inainte sa se intample.

Cel mai important nume din distributie este Cuba Gooding Jr., care are un rol secundar si este folosit doar pentru afis si despre care incep sa cred ca are o problema cu drogurile sau jocurile de noroc si are nevoie urgenta de bani, altfel nu imi explic cum accepta in ultima vreme sa apara in cele mai de rahat filme.  Cei doi protagonist sunt mai putin dezinvolti decat un cadavru vechi de trei zile, asa ca nu are rost sa discutam despre performantele lor.

Daca vreti sa va decuplati creierul pentru cateva ore si sa il opriti complet, asta este filmul perfect pentru o lobotomie temporara. Tot filmul are un singur moment de suspans si care va poate speria putin, dar nu o sa va spun cand este; va las sa il descoperiti singuri.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!