duminică, 27 iulie 2014

Nights in Rodanthe (2008)

Gen: Drama

Distributie: Diane Lane, Richard Gere, Christopher Meloni, Viola Davis, Becky Ann Baker

Regizor: George C. Wolfe [a mai regizat: Lackawanna Blues(2005)]

Incasari: 43.000.000 $

Nota Gealapa: 6.65
Metascore: 39/100

Un doctor care calatoreste pentru a reface relatia cu fiul sau se indragosteste de o femeie a carei casnicie nu este tocmai reusita.

Urmarind acest film m-am simtit exact ca si cum as citi o carte scrisa de Sandra Brown.Dragoste si frustrare aruncate necontrolat in fiecare cadru.Ma gandesc ca nu a fost nevoie de cine stie ce buget pentru acest film. Au ales o locatie draguta unde au filmat trei sferturi din film si cam asta a fost.

Scenariul acestui film a oferit doua roluri serioase, atat. Asa ca in afara de cei doi protagonisti nu prea avem ce prestatii sa mai judecam. Richard gere a imbatranit si cred ca a ajuns la un nivel de saturatie care nu ii permite sa se implice si sa impresioneze ca alta data. Diane Lane, in schim, se descurca excelent. Are o interpretare foarte puternica, in stilul filmelor de televiziune, dar chiar si asa foarte buna.

Intriga este destul de slabuta, actiunea previzibila si pana se intampla ceva interesant dureaza destul de mult. Filmul este chiar plictisitor pe alocuri. Este mult prea simplu si plat ca sa fie un film cu adevarat bun. Casa i care s-a filmat filmul a fost distrusa un an mai tarziu de un uragan, probabil pedeapsa divina pentru filme mediocre.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!