duminică, 6 iulie 2014

Chloe (2009)

Gen: Drama

Distributie: Julianne Moore, Amanda Seyfried, Liam Neeson, Max Thieriot, R.H. Thomson

Regizor: Atom Egoyan [a mai regizat: The Captive(2014), Devil's Knot(2013), Venice 70: Future Reloaded(2013), Adoration(2008),  Citadel(2006)]

Buget: 11.000.000 $
Incasari: 5.000.000 $

Nota Gealapa: 6.65
Metascore: 48/100

O doctorita angajeaza o escorta pentru a-l seduce pe sotul sau, pe care il banuieste ca o inseala, dar evenimente neprevazute ii pun familia in pericol.

Desi nu este chiar original, un asemenea subiect are inca foarte mult potential, irosit, din pacate, in acest film. Producatorii au fost mult prea cuminti, temandu-se parca sa nu rezulte o productie cat decat controversata. Chiar cand crezi ca lucrurile devin mai interesante , tot cheful iti este luat pe neasteptate. un alt punct negativ, este ca dupa prima treime a filmului, doar daca esti dobitoc sau suferi de sindromul down, nu te prinzi cum va decurge actiunea in continuare.

Distributia are puncte bune si puncte slabe. Amanda Seyfried este excelenta, poate prea credibila in rolul de curva psihopata. Din pacate, restul alegerilor nu au fost asa bune. Julianne Moore pare obosita si fara chef, iar cu Liam Neeson astepti din clipa in clipa sa scoata un pistol si sa ii omoare pe toti. In plus, de fiecare data cand el zambeste, undeva in lume o femeie avorteaza spontan.

Acest film este un hibrid relativ reusit intre o drama psihologica si un thriller erotic si o raritate avand in vedere ca analizeaza sexul si efectele lui fara a abuza de un exces de imagini explicite. Din pacate, a insemnat o avansare destul de lenta a povestii ceea ce scade efectul de thriller pentru a-l expanda pe cel emotional.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!