vineri, 18 iulie 2014

21 & Over (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Miles Teller, Justin Chon, Jonathan Keltz, Skylar Astin, Sarah Wright

Regizor: Jon Lucas [aflat la primul lung-metraj]

Buget: 13.000.000 $
Incasari: 92.000.000 $

Nota Gealapa: 6.20
Metascore: 34/100

In noaptea dinaintea admiterii la facultatea de medicina, un tanar sarbatoreste implinirea a 20 de ani impreuna cu cei mai buni doi prieteni ai sai.

Aceasta este comedia clasica de duzina, cu studenti americani care au parte de petrecerea vietii lor chiar in cele mai nepotrivite momente. Acest subiect a fost intors pe toate partile in foarte multe filme, astfel ca e destul de greu sa fii special, abordand aceasta tema. Acest film nu face nici el exceptie. Este unul de duzina, care are insa si momentele lui amuzante.

Distributia este alcatuita din actori semianonimi, care nu s-au facut de ras, dar trebuie sa avem in vedere ca acest gen de roluri nu sunt cele mai grele sau profunde din lume. Daca ai dificultati in interpretare tot ce trebuie sa faci ca sa fii credibil este sa te imbeti pe bune.

Filmul lasa impresia ca se straduieste prea mult si din acest motiv firul logicii se frange destul de des. Nu o sa radeti cu hohote la acest film, mai degraba o sa va lasati prada copilului din voi si veti tolera anumite momente pe care le veti gasi amuzante. Desi nu este cea mai rea realizare de acest gen, este departe de a fi cea mai buna. Lipsa banilor nu poate fi o cauza, pentru ca suma de care au beneficiat a fost mai mult decat suficienta pentru acest gen de productie.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!