miercuri, 2 iulie 2014

Robot & Frank (2012)

Gen: Drama

Distributie: Peter Sarsgaard, Frank Langella, Susan Sarandon, James Marsden, Liv Tyler

Regizor: Jake Schreier [aflat la primul lung-metraj]

Buget: 2.500.000 $
Incasari: 4.000.000 $

Nota Gealapa: 7.20
Metascore: 67/100

Un hot de bijuterii pensionat primeste in dar de la fiul sau un robot-majordom, ca sa aiba grija de el. In curand, cei doi companioni pregatesc un jaf important.

Un film sensibil, amuzant si deloc plictisitor asa cum credeam ca va fi. Actiunea se desfasoara intr-un viitor nu foarte indepartat, dar accentul nu se pune pe progresul tehnologic ci pe natura umana si pe lucrurile pe acre le pierdem sau avem tendinta de a le uita si desi protagonistul a ajuns la varsta selectutii, ritmul in care avanseaza povestea nu este deloc unul lent.

Distributia este compusa din actori importanti si suficient de experimentati pentru a transmite sensibilitatea pe care o emana acest film in fiecare cadru. Frank Langella este exceptional in acest rol, desi il banuiesc ca sufera de aceleasi simptome ca si personajul sau, altfel de ce ar fi primit un personaj care are acelasi nume ca al sau?
.
Intr-un mod ciudat, acest film reuseste cumva sa iti dea senzatia de credibilitate si sa te gandesti ca ce vezi acolo s-ar putea la un momentdat sa ti se intample si tie. Este un film cuminte, atent sa nu deranjeze pe nimeni dar este si un exemplu de cum trebuie sa arate un film cu buget redus. M-am documentat putin si s-ar putea ca viitorul prezentat in film sa nu fie chiar departe de realitate. Deja primul prototip de robot pentru a asista persoane batrane este aproape sa fie pus in vanzare.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!