miercuri, 30 iulie 2014

The Babymakers (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Paul Schneider, Olivia Munn, Kevin Heffernan, Nat Faxon, Wood Harris

Regizor: Jay Chandrasekhar [a mai regizat: Broken Lizard Stands Up(2010), Held Up(2008), Beerfest(2006), The Dukes of Hazzard(2005), Club Dread(2004)]

Incasari: 10.000$

Nota Gealapa: 5.60
Metascore: 30/100

Pentru ca nu reuseste sa isi lase sotia insarcinata, un barbat isi mobilizeaza prietenii sa il ajute sa jefuiasca banca de sperma unde a donat cu ani in urma.

Subiectul este unul relativ nou si original, dar din pacate glumele sunt vechi si proaste. Nu stiu daca au fost mai mult de doua sau trei momente in care acest film m-a facut sa zambesc. Pare ca toate ingredientele sunt acolo, dar cu toate astea ceva nu se leaga cum trebuie. Actiunea este deseori greoaie, ilogica si enervanta. Nici macar nuditatea nu ajuta prea mult acest film.

Pe actorii din distributie i-ati mai vazut in suficiente filme, dar se poarta ca niste debutanti. Toti sunt rigizi si nu exista nici o chimie intre ei. Singura care impresioneaza este Olivia Munn, dar nu datorita prestatiei artistice, ci pentru felul senzational in care arata.

Daca amuzant nu a reusit sa fie, filmul are, insa, cateva momente cu adevarat scarboase chiar si pentru cei mai putin sensibili dintre noi. Aveam asteptari puti mai mari, mai ales ca regizorul este unul foarte experimentat, dar senzatia este ca acest film l-a facut pe graba intre alte doua proiecte. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!