luni, 28 iulie 2014

For a Good Time, Call... (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Ari Graynor, Lauren Miller, Justin Long, James Wolk, Lawrence Mandley

Regizor: Jamie Travis [a mai regizat: The National Parks Project(2011), Brooklyn INdependent Vol. 1(2005)]

Buget: 850.000 $
Incasari: 2.000.000 $

Nota Gealapa: 6.10
Metascore: 55/100

Doua foste dusmance in facultate, sunt fortate de imprejurari sa locuiasca impreuna si ajung sa infiinteze o linie erotica.

Acest film, pe langa comedie, este despre prietenia dintre doua femei, dar trebuie sa va spun, fetelor, ca nu va face deloc cinte. Va portretizeaza ca pe niste fiinte bipolare, ciufute, suparacioase, dusmanoase, false si care pot fi unite doar de un singur tel comun: banii. Nici macar comedia nu este la inaltime. multe din glume nu au mai fost la moda din anii '90.

Distributia este alcatuita din actori care se straduiesc deja de ceva vreme sa faca pasul decisiv si sa devina nume importante in industrie. Nu vor reusi prea curand. Prestatiile celor doua protagoniste sunt la poli opusi. Daca Lauren Miller are o interpretare absolut ok, spre foarte buna, nu acelasi lucru il putem spune si despre Ari Graynor, care este de o falsitate si rigiditate rar intalnita.

Ca si punct pozitiv, putem spune ca nu este foarte previzibil, sau cel putin nu atat de rpevizibil cum sunt alte filme de acest gen. Din pacate, insa, impresia generala pe care o lasa acest film este de asa-si-asa. Cu o astfel de intriga, posibilitatile erau nelimitate, dar acest potential a ramas irosit.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!