luni, 7 iulie 2014

Scary Movie 5 (2013)

Gen: Comedie

Distributie: Simon Rex, Ashley Tisdale, Charlie Sheen, Gracie Whitton, Ava Kolker

Regizor: Malcolm D. Lee [a mai regizat: The Best Man Holiday(2013), Soul Men(2008), Welcome Home, Roscoe Jenkins(2008), Roll Bounce(2005), Undercover Brother(2002)]

Buget: 20.000.000 $
Incasari: 201.000.000 $

Nota Gealapa: 4.35
Metascore: 11/100

Un cuplu incepe sa traiasca evenimente supranaturale in momentul cand aduc in casa doua nepoate pierdute si regasite. Cu ajutorul camerelor de supraveghere, ei afla ca sunt bantuiti de un demon.

Seria de film Scary Movie, a lansat o moda si, cel putin la inceput, un film bazat pe parodierea cliseelor din filmele de groaza a fost ca o gura de aer proaspat. In timp, aceasta serie, ajutata si de alte productii crae au adoptat aceasta idee, a ajuns sa isi dezvolte propriile clisee mai enervante chiar decat cele pe care le pariodiaza.

Distributia acestui film este ca un colind enervant de Craciun, in care se aduna tot felul de vedete mediocre pentru a canta impreuna. Sunt folositi actori de fatada (Charlie Sheen, Lindsay Lohan), cantareti (Usher, Snoop Dog), boxeri (Mike Tyson), comedianti(Katt Williams), actori de filme porno (Simon Rex) si altii. Actorii din rolurile principale au fost alesi pe criteriul asemanarii fizice cu cei din filmele parodiate. Acest lucru ii face cumva amuzanti.

Singurul lucru pozitiv este inceputul, care este un mic duo plin de autoironie, facut de Charlie Sheen si Lindsay Lohan. de acolo, lucrurile o iau la vale. Povestea de baza este cea din filmul Mama, dar mai sunt parodiate si alte filme, printre care Black Swan, Rise of the Planet of the Apes, Dark Circles, seria Madea, The Last Exorcism Part 2, sau Inception.

Acest film ne jigneste inteligenta timp de o ora si jumatate cu cele mai proaste si expirate glume. Singura parte a filmului crae este amuzanta, este inceputul de care aminteam mai devreme in care Charlie Sheen si Lindsay Lohan isi ironizeaza propriile decaderi, iar asta spune multe despre acest film. Desi si glumele pe care le fac cei doi sunt la fel de seci si rasuflate, ei reusesc intr-un mod inexplicabil sa fie amuzanti. Nu inteleg cum in aceste conditii, filmul a obtinut incasarile uriase pe care le are. Cred ca este dovada ca rasa umana se cretinizeaza.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!