duminică, 27 iulie 2014

Chain Letter (2009)

Gen: Horror

Distributie: Nikki Reed, Keith David, Brad Dourif, Madison Bauer, Phil Austin

Regizor: Deon Taylor [a mai regizat: Supremacy(2014), Nite Tales: The Movie(2008), The Hustle(2008), Dead Tone(2007)]

Buget: 5.000.000 $
Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 5.10

Un criminal in serie omoara tinerii care nu forwardeaza un mail.

Doi prieteni stateau si fumau un joint. unul dintre ei a primit un mail in care scria ca daca nu il trimite mai departe la inca 6548 de persoane osa moara in chinuri. Fumati fiind, cei doi s-au gandit ce-ar fi daca... aceste mailuri ar fi pe bune? Si au facut un film despre asta. Unul prost.  Pentru un film care abordeaza problema tehnologiei, producatorii au lasat deoparte niste detalii tehnice care inlatura orice umbra de credibilitate.

Distributia este una tipica pentru un astfel de film, si anume niste actorivesnic la inceput de drum pe care nimeni nu ii vrea in filme bune. Prestatiile lor sunt in nota filmului, adica sub-mediocre.Cea mai buna si credibila parte a interpretarii lor este atunci cand sunt despicati sau decapitati.

Daca tot ce va doriti de la un film horror este sa vedeti niste scene gore, cantitati impresionante de sange si violenta fara limite atunci il puteti alege pe acesta cu incredere. Daca va doriti ceva mai mult, cum ar fi un scenariu decent, o poveste care are logica, personaje, sau macar un personaj cu care sa empatizati fie el bun sau rau, cautati in alta parte. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!