joi, 1 ianuarie 2015

Thr3e (2006)

Gen: Drama

Distributie: Marc Blucas, Justine Waddell, Laura Jordan, Max Ryan, Bill Moseley

Regizor: Robby Henson [a mai regizat: House(2008), The Visitation(2006), The Badge(2002), Exodus 1947(1997), Pharaoh's Army(1995)]

Buget: 2.400.000 $
Incasari: 5.000.000 $

Nota Gealapa: 6.10
Metascore: 34/100

Vieti inocente atarna de un fir de ata cand ghicitorile imposibile ale unui criminal psihopat si termenele lui nerealiste forteaza trei oameni sa incerce sa il opreasca inainte ca unul dintrei ei sau chiar toti sa isi piarda viata.

Filmul lasa impresia ca cineva s-a straduit prea mult si nu a obtinut mare lucru. Cu cateva idei "imprumutate" din alte film, dar puse in scena nu foarte profesionist si cu cu multe scene fara absolut nici o importanta pentru deznodamantul final, senzatia pe care o ai pe arcurs este ca totul dureaza mult prea mult. Lucrurile iau o intorsatura neasteptata si interesanta pe final care mai salveaza aparentele dar nu este suficient pentru a face acest film memorabil.

Distributia nu este nici ea stralucita. Este formata aproape exclusiv din actori obisnuiti cu planul secund si pusi in postura de protagonisti nu au stiut cum sa gestioneze situatia. Prestatiile lor sunt in nota filmului, adica relativ mediocre si nici unul nu reuseste sa te faca sa empatizezi cu personajul lui desi scenariul ofera destule situatii dramatice.

Desi are si aspiratii de thriller si horror, nu m-am speriat nici macar odata pe intreaga durata a filmului, nu am tresarit si nici nu am avut respiratia accelerata. Inteleg ca dezvoltarea personajelor ar fi dezvaluit informatii despre final, dar intriga a fost neglijata in totalitate si a trebuit sa intuiesc explicatia unor scene. In plus, senzatia de "ieftin" este sensibila in permanenta.  Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!