vineri, 9 ianuarie 2015

Murder of a Cat (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Nikki Reed, J.K. Simmons, Greg Kinnear, Blythe Danner, Fran Kranz

Regizor: Gillian Greene [aflata la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 5.65
Metascore: 31/100

Un barbat investigheaza uciderea pisicii sale.

Intriga este originala si ofera destule posibilitati pentru a realiza o comedie buna. Din acate nu a fost explorata si ecranizata corespunzator si as pune asta pe seama lipsei de exerienta a regizoarei. Nici scenariul nu este tocmai reusit. Dialogurile sunt lipsitede logica de multe ori ca sa nu mai vorbim ca pot numara pe degetele de la o singura mana momentele in care am zambit, pentru ca de ras nu poate fi vorba.

Distributia a fost aleasa  total nepotrivit si asta tot in responsabilitatea regizoarei cade. Cativa actori sunt potriviti pentru rolul lor, dar nu au nici un fel de chimie cu partenerii de platou. Cel mai "izolat" mi se pare chiar rotagonistul care nu pare compatibil cu nimeni altcineva din film si nu profita de cativa actori suort destuli de buni in frunte cu Nikki Reed, care face un rol destul de bun, dar cu o floare nu se face primavara.

Cred ca producatorii au dorit ca filmul sa fie perceput ca o comedie inocenta dar sa abordeze putin si subiecte serioase ca lacomia corporatista, problemele economiei, tineri defavorizati, dragoste sau loialitate. Aceste subiecte sunt oarecum prezente in film, dar nimeni nu a avut oua suficient de mari incat sa le abordeze cu adevarat, asa ca pana la urma nu avem parte decat de o comedie proasta si fricoasa. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!