luni, 19 ianuarie 2015

Before I Go to Sleep (2014)

Gen: Thriller

Distributie: Nicole Kidman, Colin Firth, Mark Strong, Ben Crompton, Anne-Marie Duff

Regizor: Rowan Joffe [a mai regizat: Brighton Rock(2010), The Shooting of Thomas Hurndall(2008), Secret Life(2007)]

Incasari: 3.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 6.85
Metascore: 41/100

O femeie se trezeste in fiecare zi fara nici o amintire, ca urmare a unui accident din trecut. Intr-o zi, adevaruri terifiante ies la suprafata si o fac sa nu mai aiba incredere in nimeni din jurul ei.

Acesta este un film european destul de interesant. O intriga care a mai fost exploatata in trecut si de alti regizori, dar care se poate dezvolta in multe feluri. Aceasta este o interpretare destul de reusita si cu destul suspans pana intr-un anumit punct. La un moment dat insa, apre previzibilitatea si din momentul ala numeri minutele pana la final. Ca bonus, sunt si cateva momente care va vor face sa tresariti.

Distributia este restransa, dar este suficient pentru acest film. In prim plan este Nicole Kidman care ne arata ca inca nu a murit si poate avea in continuare interpretari reusite. Ar trebui insa, sa realizeze ca a ajuns la o varsta si sa fie mai reticenta in a-si expune corpul pentru ca a ajuns la o varsta care se vede in anumite zone si nu mia este sex-simbolul de alta data.

Prima parte a filmului este cativanta si actiunea ia o multime de turnuri neasteptate si reusite. Spre final insa lucrurile scapa de sub control. Asa ajungem ca intr-un film plin de intrebari, dubii si incertitudini, sa avem parte d eun final destul de ciudat si care nu transmite nici o emotie.Daca va intereseaza astfel de informatii, va sun ca acesta este ultimul film din istorie filmat e rola Fuji de 35 mm. Acest tip de rola nu se mai fabrica.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!