duminică, 11 ianuarie 2015

The Skeleton Twins (2014)

Gen: Drama

Distributie: Kristen Wiig, Bill Hader, Luke Wilson, Ty Burrell, Boyd Holbrook

Regizor: Craig Johnson [a mai regizat: True Adolescents(2009)]

Incasari: 3.000.000 $

Premii:
- Waldo Salt Screenwriting Award, Sundance Film Festival, 2014
- Best Screen Couple, Women Film Critics Circle Awards, 2014
- Best Equality of the Sexes, Women Film Critics Circle Awards, 2014

Nota Gealapa: 6.60
Metascore: 74/100

Scanad la limita de moarte in aceeasi zi, doi gemeni instrainati se reunesc avand posibilitatea sa repare relatia dintre ei.

Recunosc ca am luat acest film fara sa stiu nimic despre el, crezand dupa titlu ca o sa fie un film horror. In schimb, am dat peste o drama reusita, despre relatia dintre doi frati si despre confruntarea demonilor interiori pe care toti ii putem avea la un moment dat. Filmul emana o senzatie de sinceritate pe intreaga durata  si transmite cu succes dincolo de ecran o cantitate semnificativa de emotii.

Distributia are suficiente nume importante pentru ca scenariul destul de bun sa nu fie irosit. Chimia dintre cei doi protagonisti este foartebuna si sun asta nefiind mare fan al niciunuia dintre cei doi, avand chiar o antipatie pentru Bill Hader, dar trebuie sa recunosc ca in acest film face un rol foarte bun. La polul opus pot sune ca il gasim pe Luke Wilson, care pare din cu totul alt film.

Un alt aspect pozitiv este ca in aceasta drama destul de puternica isi gasesc locul si destule scene amuzante, ceea ce face ca atmosfera sa nu fie tot timpul sumbra si deprimanta. Acest film care nu este ceea ce pare la prima vedere, as putea spune ca este unul din cele mai bune filme despre familii disfunctionale.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!