marți, 20 ianuarie 2015

Catch Hell (2014)

Gen: Thriller

Distributie: Ryan Phillippe, Joyful Drake, Tig Notaro, James DuMont, Stephen Louis Grush

Regizor: Ryan Phillippe [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 2.500.000 $

Nota Gealapa: 5.75
Metascore: 40/100

Un actor hollywoodian ajuns in umbra este rapit in drum spre platourile de filmare. Captiv intr-o mlastina, rapitorii il tortureaza, il santajeaza si posteaza materiale compromitatoare pe conturile lui de socializare. Cum va reusi oare sa scape?

Intriga acestui film este mai trasa de par decat o femeie in timpul unui viol. Povestea este absolut banala si toate detaliile subiectului principal au fost imprumutate din alte filme si redate intr-un mod auster, improvizat si semi-profesionist. Sunt cateva scene bunicele, dar sunt aproape insesizabile in paisajul general de mediocritate.

Este curios cum subiectul filmului face referire la un actor ratat si in rolul principal avem parte chiar de un astfel de actor, care probabil a decis sa se apuce de regie din lipsa de oferte, iar la prima lui experienta ca regizor s-a distribuit pe sine in rolul principal. Ma indoiesc inca ca va avea aceeasi soarta ca personajul sau, pentru ca nu cred ca isi va salva cariera cu acest rol, ci dimpotriva.

Dialogurilesunt atat de prost gandite incat este posibil ca la un moment dat pe parcursul filmului sa va confruntati cu o migrena. In momentul deznodamantului eram pe jumatate adormit si mi s-a parut ca actiunea ia o intorsatura neasteptata si pozitiva, dar revazand scena finala am ajuns la concluzia ca totul a fost doar in mintea mea, sfarsitul este banal ca si restul filmului si as fi fost un regizor mai bun decat Phillippe. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!