duminică, 4 ianuarie 2015

Butter (2011)

Gen: Comedie

Distributie: Jennifer Garner, Yara Shahidi, Ty Burrell, Olivia Wilde, Rob Corddry

Regizor: Jim Field Smith [a mai regizat: She's Out of My League(2010)]

Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 6.30
Metascore: 40/100

In Iowa, o fetita adoptata isi descopera talentul la sculptat in unt si ajunge sa concureze impotriva unei femei ambitioase la concursul anual al orasului.

Intriga este oarecum absurda dar originala. Scenariul nu este cine stie ce, dar le-a permis actorilor sa improvizeze pe langa text si asa a rezultat un film agreabil si neasteptat de amuzant. Chiar sut cateva scene care m-au facut sa rad in hohote.

Distributia este arma cea mai puternica a acestui film. Un numar impresionant de nume mari s-au adunat pentru acest proiect care la prima vedere nu pare cine stie ce si toti s-au descuract foarte bine si au avut interpretari reusite. I-as remarca totusi pe doi dintre ei. Primul este Rob Corddry care a avut un rol mai mic dar a fost extrem de amuzant, iar a doua este protagonista, Yara Shahdi, o fetita extrem de draguta si foarte talentata. Daca ar fi sa mai aleg un nume, ar fi Olivia Wilde, pentru ca este extrem de frumoasa.

In ultima vreme nu mi-am ami pus mari sperante in filmele de comedie pe care le-am vazut, pentru ca de multe ori aceste sperante au fost inselate. Nu este si cazul acestui film. Acest film nu este  un film la acre sa va uitati daca luati lucrurile prea in serios pentru ca totul este putin exagerat si nu va asteptati la vreo drama emotionanta; vorbim pana la urma de un film despre sculpturi in unt. In schimb, daca aveti simtul umorului si vreti sa radeti, va recomand acest film cu incredere. Dupa final, ramaneti si pentru partea de bloopere de e generic; merita.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!