vineri, 30 ianuarie 2015

Storage 24 (2012)

Gen: Horror

Distributie: Noel Clarke, Colin O'Donoghue, Antonia Campbell-Huughes, Laura Haddock, Jamie Thomas King

Regizor: Johannes Roberts [a mai regizat: Roadkill(2011), F(2010), Forest of the Damned(2005), Darkhunters(2004), Hellbreeder(2004)]

Nota Gealapa: 5.05
Metascore: 52/100

Un avion militar se prabuseste in Londra, eliberand continutul sau secret in centrul orasului. Fara sa stie ca orasul este in carantina, un gru de oameni raman blocati intr-o unitate de depozitare cu un oaspete nu tocmai binevenit.

Acest film merita destule aprecieri, in ciuda realizarilor destul de putine la numar. Nu este nici foarte original si filmul devine previzibil pana in cele mai mici detalii destul de repede, dar in ciuda tuturor cliseelor are cumva un aer de prospetime. POate are legatura cu faptul ca este un film britanic. Daca ar fi sa aleg unul din multele lucruri lisite de logica din acest film pe care chiar nu pot sa il inteleg, este cum un extraterestru urias, extrem de puternic si ai acror semeni conduc nave spatiale cu o tehnologie foarte avansata este pus in dificultate de un catel de plus care latra.

Distributia este bunicica pentru un film din insula. Il are in frunte pe Noel Clarke, care in ciuda unui inceput ezitant si rigid, ofera spre sfarsit momente foarte bune din punct de vedere al interpretarii. A trebuit sa isi depaseasca si fobia fata de manechine pe care o are. Restul actorilor tin si ei pasul destul de bine.

Sunt destule momente care ta fac sa tresari, lucru binevenit pentru un film horror. Macar acest scenariu le arata celor de la Hollywood ca nu este obligatoriu ca negrul sa moara chiar in fiecare film. Monstrul din acest film este destul de bine facut, dar parerea mea este ca l-au dezvaluit prea repede. Finalul nu este nici el rau si lasa loc de o continuare in caz ca va dori cineva sa o faca vreodata. Macar nu apar politistii imediat cum se termina totul. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!