sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Hold Your Breath (2012)

Gen: Horror

Distributie: Katrina Bowden, Randy Wayne, Erin Marie Hogan, Steve Hanks, Joshua Michael Alllen

Regizor: Jared Cohn [a mai regizat: Bound(2015), Jailbait(2014), Atlantic Rim(2013), 12/12/12(2012), Bikini Spring Break(2012)]

Nota Gealapa: 4.35

Un grup de prieteni intr-o excursie de weekend, incep sa moara pe rand cand unul dintre ei nu respecta un mit urban, de a-si tine respiratia cand trece pe langa un cimitir.

Meritam si un film prost. Nu mai vazusem unul de mult. Este primul film horror la care adorm si asta fix in momentul cel mai tensionat. Doua titlu, ma asteptam la un film mediocru cu cineva care ineaca oameni. Mi-as fi dorit sa fie un film mediocru. In schimb, intriga este atat de proasta, incat initial am crezut ca este o gluma, cum o gluma sunt si efectele vizuale din acest film. In plus, pana se intampla ceva interesant, dureaza o eternitate. Bineinteles ca se incearca compensarea minusurilor prin metodele clasice: nuditate, tinute sumare, sex si baieti cu muschi.

Din acest motiv, distributia este formata din tineri anonimi, dar libertini, de care probabil nu vom mai auzi prea curand. Atat de proasta este interpretarea lor, incat uneori aveam impresia ca ma uit la un film studentesc, realizat ca proiect pentru scoala. In apararea lor, au scenariu care ofera un dialog slab si pentru o carte de benzi desenate.

Nu mai vazusem de ceva vreme un film horror produs de Asylum. Aceasta casa de productie ne-a oferit cate filme decente in trecut. Sper sa scoata rpede ceva care sa faca acest film uitat, pentru ca in acest ritm vor redescoperi recesiunea.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!