miercuri, 7 ianuarie 2015

Bachelor Night (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Andrew Bongiorno, Skyler Yeast, Phillip Andre Botello, Lenny Hernandez, Heather Paige Cohn

Regizor: Maximilian Elfeldt [aflat la prima experienta ca regizor]

Nota Gealapa: 5.10

Cand o petrecere a burlacilor si una a burlacitelor se intersecteaza in Vegas, numai cavalerul si domnisoara de onoare isi pot salva prietenii intr-o noapte plina de greseli epice.

A trecut jumatate de ora de cand s-a terminat filmul si inca am imprimate pe retina imagini cu sani de diferite forme si marimi, sani cu care acest film te invadeaza. Acesti sani sunt si motivul pentru care filmul rimeste mai mult decat nota din oficiu. IN rest, filmul nu ofera absolut nimic. Povestea este una banala pe care am intalnit-o in alte zeci de filme doar ca pusa mai bine in scena, iar scenariul propune dialoguri jenant de slabe.

Distributia este alcatuita din cativa din cativa barbati lisiti aproape in totalitate de talent actoricesc si din cateva fete frumusele, cu sani frumosi baineinteles si lipsite si ele total de talent actoricesc, carora acest film le va asigura o cariera frumoasa de figuratie in roluri de striteuze si prostituate. Singurul care ridica putin capul din mocirla si este relativ amuzant pe alocuri este Lenny Hernandez.

O ora si jumatate de sani nu este chiar un supliciu pentru un barbat, dar nuditatea gratuita te poate ajuta numai intr-o oarecare masura. Daca vrei ca filmul tau sa fie si altceva in afara de un film erotic amator trebuie sa incerci sa ai si un fir logic si daca faci o comedie asigura-te ca ai macar doua trei glume bunicele. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!