marți, 20 ianuarie 2015

Dead Before Dawn 3D (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Devon Bostick, Martha MacIsaac, Cristopher Lloyd, Brandon Jay McLaren, Brittany Allen

Regizor: April Mullen [a mai regizat: 88(2015), GravyTrain(2010), Rock, Paper, Scissors: The Way of the Tosser(2007), A History of Violence(2005), Rose(2005)]

Nota Gealapa: 5.50

Un grup de tineri dezlantuie din greseala un blestem malefic crae ii face pe oameni sa se sinucida si sa se transforme in zombie demoni, adica zemoni!

Canadienii sunt unii din cele mai ciudate natii cand vine vorba de filme. Nu acelasi gen de ciudatenie ca japonezii, dar nici ei nu sunt pe treaba lor. Acesta este genul de film a carei intriga a avut ca punct de pornire o tigara cu ierburi aromate. In afara de cateva scene care chiar au fost amuzante restul filmului este pur si simplu absurd.

Distributia este formata din tineri dornici sa se afirme in industria cinematografica, dar sunt prezente si cateva figuri familiare, dar ale caror vremuri de glorie a trecut demult. Este inutil sa mai spun ca nu poate fi vorba de vreo valoare artistica in interpretarea vreunuia dintre actorii de aici. A fost placut totusi sa il revad pe Cristopher Lloyd, despre care nu mai eram sigur nici daca mai este in viata.

Coloana sonora este draguta si contribuie decisiv la modul ciudat in acre acest film ramane cumva antrenant pana la sfarsit. Bineinteles ca filmul este impanzit de clisee de la inceput pana la final si nu toate sunt intentionate. In continuare, imi reiterez parerea ca mi-e dor de un film cu zombie care sa indrazneasca sa se ia in serios.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!