vineri, 16 ianuarie 2015

Escape from Tomorrow (2013)

Gen: Fantastic

Distributie: Roy Abramsohn, Elena Schuber, Katelynn Rodriguez, Jack Dalton, Eli Jane

Regizor: Randy Moore [aflat la prima experinta ca regizor]

Incasari: 1.000.000 $

Premii:
- Noves Visions Experimenta Award, Sitges-Catalonian International Film Festival, 2013

Nota Gealapa: 5.60
Metascore: 58/100

Intr-o lume de castele false si rozatoare antropomorfe, o batalie epica incepe cand sanatatea mintala unui tata proaspat somer este pusa la incercare de o intalnire intamplatoare cu doua fete minore in timpul unei vacante.

Era momentul sa vad si un film prost. Prea ma rasfatasem in ultima vreme cu productii de succes. Nici nu pot sa descriu in cuvinte cat de ciudat este acest film. Se vrea un film greu, care sa se joace cu mintea ta, dar reuseste doar sa enerveze si sa plictiseasca din cand in cand. Modul in care a fost filmat este foarte obositor si nu doar din cauza faptului ca este alb-negru. Pur si simplu este obositor pentru ochi si pentru creier.

Distributia este formata din actori probabil prea urati pentru filmele color, pentru ca altfel nu imii explic de ce ar fi acceptat sa apara in acest film. In plus, nici nu au dat dovada de foarte mult talent si inclinatie catre meseria de actor. Sunt destul teeni si par timorati in permanenta.

Probabil acest film ar fi fost un scurtmetraj reusit, dar este greu sa duci o ora si jumatate cu un asa subiect slabut. Dupa 45 de minute ineditul dispare, iar dupa 60 de minute deja eram la limita rabdarii si ultima parte a filmului a fost un supliciu. Recunosc ca inceputul este destul de interesant. Sa vezi protagonistul care o ia razna intr-un loc in care toata lumea ar fi fericita si incepe sa pofteasca la doua franceze minore, iti creaza asteptari. 

Ce mi se pare interesant este ca au filma la Disney World si Disneyland fara a avea vreo permisiune si chiar au fost dati afara la un momentdat.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!