duminică, 25 ianuarie 2015

About Last Night (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Kevin Hart, Michael Ealy, Regina Hall, Joy Bryant, Christopher McDonald

Regizor: Steve Pink [a mai regizat: Hot Tub Time Machine(2010), Accepted(2006)]

Buget: 12.500.000 $
Incasari: 49.000.000 $

Nota Gealapa: 6.55
Metascore: 62/100

Ne sunt prezentate doua cupluri care fac tranzitia din bar in dormitor si care in cele din urma sunt puse la incercare in lumea reala.

Avem parte de o comedie romantica tipica, usor amuzanta si usor siropoasa. Intriga deja am uitat-o, probabil pentru ca e aceeasi pe care au folosit-o si alte sute filme. Scenariul este si el relativ mediocru, desi propune cateva rasturnari de situatie interesante. Finalul este previzibil dupa aproximativ 20 de minute, moment in care disare si cheful de a urmari filmul cu atentie.

Distributia are parti bune si parti proaste. Producatorii au avut o mentalitate d echipa mica de fotbal care se gandeste mai intai sa nu piarda si abia apoi daca se poate sa castige. Pentru acest film inseamna ca au vrut sa se asigure ca nu vor produce o comedie romantica execrabila si s-au multumit cu una de duzina. Pentru asta au coopotat-o pe Joy Bryant sa se asigure de reusita partii romantice si i-au us responsabilitatea comediei in carca lui Kevin Hart. Ambii si-au facut treaba foarte bine, dar nici unul nu este un actor atat de mare incat sa asigure succesul unui film doar prin simpla prezenta. Restul membrilor distributiei au fost ca un pahar de apa: au tinut de sete,d ar nu au avut nici un gust.

Personal, sunt putin dezamagit de Steve Pink, care a regizat filme mai amuzante in trecut. Poate nu i se potrivesc subiectele cat de cat serioase. Daca ar fi sa gasesc un lucru pozitiv, as spune ca in ciuda faptului ca toti cei patru protagonisti sunt negri, acest film nu este un film exclusiv pentru negri. Nu sunt glume care sa rezoneze mai mult cu audienta de culoare, nu sunt glume culturale, nu este nimic de acest gen. Chiar si asa, ma indoiesc ca filmul a rulat in cinematografele din.... Alabama sa zicem.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!