sâmbătă, 3 ianuarie 2015

The Prince (2014)

Gen: Actiune

Distributie: Jason Patric, Bruce Willis, John Cusack, Jessica Lowndes, Gia Mantegna

Regizor: Brian A Miller [a mai regizat: The Outsider(2014), Ofificer Down(2013), House of the Rising Sun(2011), Caught in the Crossfire(2010)]

Buget: 18.000.000 $

Nota Gealapa: 5.10
Metascore: 19/100

Rapirea fetei lui il obliga pe un fost asasin sa se intoarca la viata la care renuntase. Ca sa o salveze trebuie sa infrunte un vechi rival.

Intriga este una tipica pentru un film de actiun e de pluton, pe care am mai intalnit-o in nenumarate randuri, deci nu putem vorbi despre originalitate. Scenariul este amuzant de prost in unele momente si dialogurile sunt groaznice. Scenele de actiune sunt si ele foarte prost facute si lipsite de orice logica. Nu inteleg cum un film cu un bugt decent poate fi atat de prost.

Distributie, care ar fi trebuit sa fie principalul atu, este, in mod paradoxal, principalul minus al acestui film. Desigur, avem doua nume uriase in distributie, dar doua nume care mai nou se prostitueaza pentru bani si apar in orice film indiferent cat de prost este. Bineinteles ca cei doi, Bruce Willis si John Cusack, au roluri secundare si, ajutati de un scenariu deplorabil, as zice ca aproape s-au facut de ras aparand in acest film. Cusack nu a fost chiar rau, dar rolul sau a fost prea mic ca sa conteze. Toate acestea palesc in fata interpretarilor absolut penibile ale partii feminine din distributie.

Filmul asta este ca o fata morgana: inselator. S-a prezentat cu un poster bine facut, un titlu intrigant si o distributie impresionanta la prima vedere. Parea a fi un film de actiune solid si inceputul era promitator, dar mirajul se duce dupa maxim cinci minute. Lisa de imaginatie a regizoruli este de-a dreptul deranjanta. Daca producatorii s-au bazat pe charisma protagonistului, Jason Patric, au facut o alegere gresita. Este un actor cu experienta in destule filme de actiune dar nu a prins pana acum vreun rol cu adevarat important tocmai pentru ca nu este asa usor de indragit. Ca impresie generala, acest film pare sa fie varul anemic al lui Greu de ucis  sau Taken. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!