vineri, 9 ianuarie 2015

Fat Kid Rules the World (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Jacob Wysocki, Matt O'Leary, Billy Campbell, Dylan Arnold, Tyler Trerise

Regizor: Matthew Lillard [aflat la primul lungmetraj]

Premii: 
- Audience Award, SXSV Film Festival, 2012

Nota Gealapa: 6.70
Metascore: 54/100

Un tanar care a renuntat la scoala vine in ajutorul unui pusti gras si cu tendinte suicideale si il recruteaza sa fie tobosarul unei noi formatii punk-rock.

Acest film incepe prea tarziu si se termina prea devreme. Povestea demareaza destul de greoi, iar sfarsitul este abrupt, insa ce se intampla intre cele doua momente este destul de intens si de amuzant. Intriga este destul de interesanta si creaza premizele pentru o multitudine de situatii comice, oportunitate fructificata doar partial de un regizor debutant.

Distributia nu ne spune mare lucru, dar chiar si acesti cvasi-anonimi au facut o treaba foarte buna, in frunte cu cei doi protagonisti. Atat de credibil a fost Jacob Wysocki incat interpretarea lui a fost la un as sa transforme filmul dintr-o comedie intr-o drama.

Matthew Lillard este mult mai cunoscut din numeroasele filme in care a jucat, dar regia este alta mancare de peste si un debut este intotdeauna greu. In primele 30 de minute se simte ca in spatele camerelor lucrurile sunt tinute in frau de un debutant, dar indemanarea lui apare si infloreste pe masura ce filmul avanseaza si se poate simti pasiunea lui pentru aceasta meserie, indiferent ca a avut la dispozitie o oveste folosita deja dee cateva ori in industrie.Filmul este departe de a fi perfect, dar cred ca transmite un mesaj destul de puternic de prietenie. trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!