miercuri, 28 ianuarie 2015

Nymphomaniac: Vol II (2013)

Gen: Drama

Distributie: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard, Willem Dafoe, Stacy Martin, Shia LaBeouf

Regizor: Lars von Trier [a mai regizat: Nymphomaniac: Vol I(2013), Melancholia(2011), Antichrist(2009), Direktoren for det hele(2006), Manderlay(2005)]

Premii:
- Best Actress (Charlotte Gainsbourg), Bodil Awards, 2014
- Best Female Images - Just Kidding Award, Women Film Critics Circle Awards, 2014
- Mommie Dearest Worst Screen Mom of the Year Award, (Charlotte Gainsbourg, Uma Thurman), Women Film Critics Circle Awards, 2014

Nota Gealapa: 6.65
Metascore: 60/100

Viata dictata de dorinta sexuala a lui Joe atinge capitole mai sumbre odata ce ea devine adult, obesii noi si lucrul care a adus-o in grija acestui barbat misterios.

Aceasta continuare este in tonul primei parti, doar ca elementul surpriza dispare si astfel unele scene devin putin plictisitoare. Aproape la fel de explicit ca si primul film dar cumva lasa senzatia ca este mai cuminte. Daca sunteti barbat, va recomand sa va masturbati inainte sa vedeti acest film pentru ca daca se intampla sa aveti o erectia la vreuna din scene s-ar putea ca aceasta sa fie insotita de procese de constiinta.

As spune ca distributia este mai slaba decat in primul film. Spun asta pentru ca actorii cu nume importante din prima parte au roluri mult mai mici, iar noii veniti nu se ridicala inaltimea asteptarilor. Dar, pana la urma, cine este atent la calitatea interpretarilor intr-un astfel de film?

Ritmul in care avanseaza povestea as spune ca este chiar mai lent decat in prima parte iar sfarsitul nebun si neasteptat de care vorbea toata lumea as spune ca este partial dezamagitor. Filmul poate fi socant doar pentru pudici dar orice om care a vazut in viata lui un film porno nu va fi deloc socat, poate doar surprins ca vede acest gen de imagini intr-un cinema. Daca ar fi sa trag o invatatura sau un mesaj din acest film ar  fi acela ca barbatii sunt barbati si indiferent cat de rabdatori si intelegatori par fata de o femeie, scopul lor ramane acelasi: sa i-o traga la final.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!