luni, 5 ianuarie 2015

Sabotage (2014)

Gen: Actiune

Distributie: Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Terrence Howard, Joe Manganiello, Josh Holloway

Regizor: David Ayer [a mai regizat: Fury(2014), End of Watch(2012), Street Kings(2008), Harsh Times(2005)]

Buget: 35.000.000 $
Incasari: 32.500.000 $

Premii:
- Best Vine, Golden Trailer Awards, 2014

Nota Gealapa: 6.20
Metascore: 41/100

Membrii unei brigazi de elita incep sa fie omorati unul cate unul dupa ce jefuiesc ascunzatoarea unui cartel mexican.

David Ayer s-a cam lasat pe tanjala la acest film. Nu este cel mai experimentat regizor, dar proiectele lui anterioare au fost foarte reusite. Probabil ca acest film a fost facut la norma, altfel nu imi explic neglijenta din unele scene si modul putin confuz in acre sunt explicate evenimentele.

Distributia este inger si demon pentru acest film. Pe de-o parte avem o sumedenie de nume mari pe care iti face placere sa le vezi. Pe de alta parte, ajutati si de un scenariu slabut, care a generat niste interpretari de asemenea mediocre si cateva dialoguri ridicole. In fruntea tuturor este Arnold, care a primit mult prea multe replici si fraze mult prea lungi pentru cat poate el sa duca. In al doilea rand, varsta isi spune si ea cuvantul si nu mai este credibil in rolul unuia care ii omoara pe toti. Maximum de actiune otrivit pentru el este un Expendables, adica o scena doua, putina autoironie dupa care sa predea stafeta.

Senzatia mea este ca David Ayer isi taia iarba prin curte intr-o zi si plictisit cum era sia dus la Skip Woods (scenaristul) si l-a intrebat daca nu vrea sa faca un film reede. Au scris trei cuvinte pe-o hartie si i-au pus titlul "scenariu", au sunat cativa actori disperati sa munceasca si s-au pus pe joaca. Daca vreti sa nu ratati nici un film cu Arnold inainte sa moara atunci trebuie sa il vedeti, altfel mai bine va uitati la o comedie romantica.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!