sâmbătă, 31 ianuarie 2015

Le prenom (2012)

Gen: Comedie

Distributie: Patrick Bruel, Valerie Benguigui, Charles Berling, Guillaume de Tonquedec, Judith El Zein

Regizor: Alexandre de La Patelliere [aflat la prima experienta ca regizor]

Premii:
- Best Supporting Actress (Valerie Benguigui), Cesar Awards Franta, 2013
- Best Supporting Actor (Guillaume de Tonquedec), esar Awards Franta, 2013

Nota Gealapa: 7.55
Metascore: 66/100

Vincent este pe cale sa devina tata. La o cina in familie anunta pe toata lumea ce nume a decis sa ii puna noului nascut. Numele neplacut porneste o discutie aprinsa care in cele din urma scoate la suprafata amanunte din trecutul fiecarui membru al grupului.

Pentru cateva minute am avut senzatia ca o sa adorm incercand sa vad acest film. Din fericire, dupa un inceput anost, lucrurile ncep sa devina interesante. Nu imi aduc aminte de cand nu am mai ras atat de mult la o comedie; mai ales la una frantuzeasca si mai ales la un film filmat in proportie de 90% in sufrageria unui apartament.

Distributia este si ea plina de nume populare in Franta, crae puse in valoare in acest film de un scenariu impecabil, stralucesc cu adevarat. Interpretari foarte amuzante dar si pline de emotie pe alocuri din partea tuturor celor 5 protagonisti, pentru ca nu putem spune ca vreunul din ei este in rol secundar.

Dialogurile savuroase constituie avantajul principal al filmului. In plus, actiunea ia la un moment dat i intorsatura total neasteptata care face ca nivelul de dramatism si adrenalina sa creasca, dar si ca filmul sa devina chiar mai comic decat fusese pana in acel moment. Va recomand acest film daca va este dor de o comedie clasica, curata, care nu apeleaza la nuditate, alcool si alte trucuri la indemana in filmele contemporane. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!