duminică, 4 ianuarie 2015

Lovely Molly (2011)

Gen: Horror

Distributie: Gretchen Lodge, Johnny Lewis, Alexandra Holden, Field Blauvelt, Kevin Murray

Regizor: Eduardo Sanchez [a mai regizat: Exists(2014), V/H/S/2(2013), ParaAbnormal(2009), Seventh Moon(2008), Altered(2006)]

Buget: 1.000.000 $
Incasari: 100.000 $

Premii: 
- Best Actress (Gretchen Lodge), Fright Meter Awards, 2012

Nota Gealapa: 5.80
Metascore: 50/100

O tanara proaspat casatorita se muta intr-o zona rurala in casa tatalui ei mort, unde amintiri dureroase incep sa o bantuie.

Succesul pentru acest film ar fi insemnat sa fie un film horror mediocru, si inceputul parea ca va conduce spre asta. Ulterior, urmeaza o stare de confuzie care face ca filmul sa nu mai fie infricosator, iar la final sa sa te faca sa nu mai intelegi mare lucru ceea ce il face un film slab. Sunt cateva momente care iti provoace fiori dar cam atat.

Distributia este una tipica pentru astfel de filme, adica fete relativ familiare, dar nu foarte imortante care incearca sa se afirme. Spre deosebire de majoritatea cazurilor unde aceste film inseamna pasi inapoi in acriera, de aceasta data as spune ca protagonista, Gretchen Lodge, face un rol foarte buna, dar de una singura nu poate ridica foarte mult impresia generala asupra filmului.

Daca sunteti fani ai filmelor horror psihologice si nu va deranjeaza o poveste ambigua s-ar utea sa va placa si acest film. Desi nu este exagerat de violent si sadic filmul coboara in depravare intr-un mod destul de realist si neplacut. Ca sa va bucurati de intreaga experienta, dati-va boxele la maximum pentru ca sunetul este vital pentru experenta acestui film si este posibil sa ratat cateva subtilitati sonore esentiale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!