sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Magic in the Moonlight (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Colin Firth, Emma Stone, Marcia Gay Harden, Simon McBurney, Hamish Linklater

Regizor: Woody Allen [a mai regizat: Blue Jasmine(2013), To Rome with Love(2012), Midnight in Paris(2011), You Will Meet a Tall Dark Stranger(2010), Whatever Works(2009)]

Incasari: 15.000.000 $ (pana acum)

Nota Gealapa: 6.75
Metascore: 54/100

O comedie romantica despre un englez care incearca sa demaste o escrocherie, dar din incercarea lui rezulta o multime de complicatii profesionale si personale.

Avand in vedere ca este un film regizat de Woody Allen cam stiam dinainte la ce sa ma astept, si nu m-am inselat. Filmul este sensibil, corect, sincer, cu caracter, cu stil si nu apeleaza la nici un truc ieftin pentru a cuceri publicul. Nu este cel mai bun film pe care Woody Allen l-a regizat vreodata, dar este totusi un film bunicel, amuzant si agreabil. Oricum el ne-a obisnuit ca nu scoate doua filme foarte bune la rand, asa ca abia il astept pe urmatorul.

Distributia este in regula pentru cerintele acestui film, dar nu imi dau seama daca protagonistii sunt in caracter sau supra interpreteaza. Oricum ar fi, Emma Stone, oricat de adorabila ar fi, nu a fost in cea mai buna forma la filmari. Personajul ei este cel mai putin credibil. Cred ca este doar o nepotrivire de caracter cu regizorul, pentru ca ea a demonstrat ca are talent in destule filme pana acum.

Intreg filmul se baza pe chimia dintre Emma Stone, inconfortabila in rolul ei, si Colin Firth, bunicel in rolul lui, chimie care nu exista, ceea ce trage tot filmul in jos. Senzatia care ramane la final este cea de dezamagire pentru ca pare ca s-a irosit partial o intriga foarte buna care oferea destule posibilitati.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!